Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 

Evropski investicijski sklad nudi pripravniško delovno mesto

08.12.2017
EIS nudi pripravniško delovno mesto z nazivom Pripravnik za operativna tveganja v oddelku za obvladovanje tveganja na svojem sedežu v Luksemburgu.
Tvoja izobrazba: univerzitetna (zaključena ali jo boš zaključil/-a v kratkem) v financah, ekonomiji, pravu, matematiki, fiziki, statistiki ali sorodnih usmeritvah. Od tebe pričakujejo še poznavanje njihovega poslanstva, nekaj znanja o nalogah EIS ter razumevanje njihovih produktov. Kakršne koli predhodne izkušnje iz bančništva/financ/pravnih zadev ti prinesejo dodatne točke.

Pripravništvo traja 5 mesecev (z začetkom v prvi četrtini 2018) in je plačano: žepnina v EIS znaša do 1500 EUR, sicer pa se določi individualno. Rok za prijavo je 8. 12. 2017, več informacij pa tukaj
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
05.10.2018
Javni razpis za spodbujanje raziskovalcev na začetku kariere
Preberi več
10.10.2018
Preveri seznam mnogih štipendij za katere lahko kandidiraš. Ne le slovenske, tudi Mehiške vlade in švicarsko! ...Preberi več