Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 

»Gremo na svoje!«

14.03.2018
Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z Odejo Škofja Loka razpisuje natečaj
V okviru natečaja bodo zbirali prispevke na temo stanovanjske problematike (mladih) v Sloveniji oz. prihodnosti mladih skozi vidik osamosvajanja – odselitve od staršev.

Prispevke v obliki:
  • fotografije,
  • risbe, slike, stripa ali drugega likovnega oz. grafičnega izdelka.
Sodelujoči v natečaju morajo biti stari med 13 in 35 let. Sodelujejo lahko posamezniki in skupine (npr. šolski razredi, mladinske organizacije ipd.). Vsi izdelki so lahko oddani ali v digitalni ali v fizični (papirnati) obliki. Zaželeno je, da se izdelkom, predvsem likovnim oz. grafičnim, priloži obrazložitev – kako je izdelek povezan z vsebino natečaja.

Namen natečaja je tako osveščanje o pomenu stanovanjske problematike. Tema je zelo široka in marsikaj lahko pride v poštev kot prispevek v natečaju.
Razpisane so tudi nagrade za posameznike in skupine.

Nekaj hitrih okvirnih tematskih idej:
1) Najemnina.
2) Jaz, ki še živim pri starših.
3) Jaz v svojem novem domu.
4) Brezdomci.
5) Noro visoke cene stanovanj.
6) Moj najemodajalec.
V svojih prispevkih ste lahko resni, zabavni, sarkastični, pozitivni, negativni, nenavadni, konvencionalni, inovativni, uporniški itd. Vabljeni k prijavi!

Rok za prijavo je sreda, 14. marec 2018.

Več informacij in prijave na: gremonasvoje@mss.si ali Mladinski svet Slovenije, Dunajska 5, 1000 Ljubljana.

V svojih prispevkih ste lahko resni, zabavni, sarkastični, pozitivni, negativni, nenavadni, konvencionalni, inovativni, uporniški itd. Vabljeni k prijavi!

Več informacij o natečaju si lahko prebereš tukaj.

Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
05.10.2018
Javni razpis za spodbujanje raziskovalcev na začetku kariere
Preberi več
10.10.2018
Preveri seznam mnogih štipendij za katere lahko kandidiraš. Ne le slovenske, tudi Mehiške vlade in švicarsko! ...Preberi več