Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 

Kavarniški večer: lutkovna predstava Prva ljubezen

14.12.2017
Legebitra in Klub Tiffany vabita na kavarniški večer in lutkovno predstavo "Prva ljubezen". Dogodek bo v četrtek, 14. 12. 2017, ob 20.00 v Klubu Tiffany (Masarykova 24, Ljubljana). Vstop je prost!
O predstavi:  PRVA LJUBEZEN, lutkovna predstava v izvedbi ŠKUC gledališča

Avtor: Brane Mozetič, režija, dramaturgija, scenografija, izdelava lutk in mask: Alenka Pirjevec, likovna zasnova: Maja Šubic, nastopata dramska igralca: Matic Lukšič in Matej Zemljič.

Lutkovna predstava je nastala po slikanici, ki jo je Brane Mozetič izdal v zbirki Lambda leta 2014. Tenkočutno izpisana zgodba postavlja v ospredje prvo ljubezen, tisto nežno in silovito, ki se nam vtisne v čustveni spomin za vse življenje. Enako se je zgodilo tudi glavnemu junaku Mozetičeve zgodbe, šestletnem dečku, ki najde varnost in sprejetost le v družbi Drejčka. Med fantkoma vzklije ljubezen in tesno prijateljstvo, a teh čustev okolica ne odobrava.

Po predstavi sledi druženje ob pogostitvi, ki jo bodo pripravile Delicije. Vabljene/-i!

Povezava do FB dogodka.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
05.11.2018
Nagradni natečaj za najboljši video, esej ali fotografijo.Preberi več
30.11.2018
Do 30. novembra se prijavi za študij ali izobraževanju v Izraelu!

Preberi več