Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.

Preberi več
Naroči zdaj

List za list

24.04.2017
Zavod Mobin, izvajalec programa Evropske mladinske kartice v Sloveniji, je z glavno nagrado podprl mladinsko akcijo List za list, ki je del projekta Zbiraj, zamenjaj, aktiviraj. 
Akcija List za list je lep primer projektnega sodelovanja med Biotehniškim izobraževalnim centrom Ljubljana - Živilsko šolo in Mladinskim združenjem za trajnostni razvoj - projekt Zbiraj, zamenjaj, aktiviraj

Dijaki so v sodelovanju z mladimi iz Mladinskega združenja za trajnostni razvoj izvedli mladinske delavnice na temo okoljevarstva in organizirali akcijo List za list. Zbirali so odpadni papir in ga zamenjali za žive rastline, s čimer so želeli na inovativen način ponazoriti na ravnanje z odpadki, nesmotrno rabo papirja in pomembnost rastlin za okolje ter družbo.

 
V akciji List za list, ki je trajala 14 dni, so dijaki zbrali 4,2 tone odpadnega papirja. Zavod Mobin je priskrbel glavno nagrado za dijake, ki so zbrali največ papirja - 15 dijakov bo nagrajenih z letno naročnino Evropske mladinske kartice!
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
28.05.2018
Primavera Sound Music FestivalPreberi več
31.05.2018
Flimski natečaj za mlade
Preberi več