Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.

Preberi več
Naroči zdaj

Mednarodna mladinska konferenca v Kruševu

15.09.2017
Mednarodna mladinska konferenca z naslovom “European Values for the Future of SEE countries” bo potekala od 15. do 19. septembra 2017 v Makedoniji. Prva je bila organizirana leta 2003 in letos ob 15. obletnici je tema evropskih vrednot v državah Jugovzhodne Evrope še vedno sveža in neodgovorjena, čeprav se je politično-ekonomski zemljevid regije precej spremenil.
Na konferenco se lahko prijavijo državljani Makedonije, Albanije, Bosne in Hercegovine, Bolgarije, Hrvaške, Francije, Grčije, Nemčije, Kosova, Črne gore, Italije, Romunije, Srbije, Slovenije, Poljske in Turčije. 

Iščejo aktivne mlade/mladinske voditelje/mladinske delavce, ki: 
  • imajo izkušnje na področju mladine in so seznanjeni s temo konference,
  • iščejo priložnost za obogatitev svojega znanja in zavedanja o evropskih vrednotah, mladinskem delu in evropske integracije JVE ter drugih držav, 
  • se bodo obvezali, da se bodo pripravili na teme konference in aktivno sodelovali v pogovorih na konferenci, 
  • so sposobni delati in komunicirati v angleškem jeziku, 
  • so prebivalci geografskega območja, ki ga zajema konferenca. 
Organizatorji bodo krili stroške nastanitve in prehrane med konferenco ter povrnili do 80% potnih stroškov. Vse ostale informacije so na voljo na spletni strani konference

Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
28.05.2018
Primavera Sound Music FestivalPreberi več
31.05.2018
Flimski natečaj za mlade
Preberi več