Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 

Mladinski posveti o alkoholu

06.09.2018
Prvi posvet poteka že 6. septembra, obiščeš pa jih lahko v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Novi Gorici ali Izoli!
Zveza APYN organizira mladinski posvet o alkoholni politiki, kjer bodo mladim omogočili, da izrazijo svoje mnenje in ga predajo odločevalcem. Dogodki bodo potekali v petih mestih po Sloveniji, tako da se ga lahko udeležijo tudi študentje, ki se čez poletje vračajo domov. S sodelovanjem na posvetu bodo lahko glasno izrazili svoje mnenje, hkrati pa se bodo po posvetu v dobri družbi lahko tudi sprostili na večerni pogostitvi!

Cilj posvetov je oblikovati slovenski mladinski manifest o alkoholu, ki ga bo na podlagi vaših mnenj oblikovala komisija, sestavljena iz 10 mladih udeležencev posvetov. Manifest bomo predstavili slovenskim odločevalcem, oblikovalcem alkoholne politike in strokovnjakom ter na zaključnem bilateralnem srečanju projekta v Litvi, katerega naj bi se udeležili tudi predstavniki Evropske komisije.

Prijava na dogodek je obvezna, povezave do prijav pa najdeš spodaj. Na spodnjih povezavah najdeš tudi točne informacije o vsakem posameznem dogodku.

Hitro se prijavi v tebi najbližji kraj: 

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Izoli, 13. september

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Novi Gorici, 6. september 2018

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Mariboru, 15. september 2018

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Novem mestu, 11. september 2018

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Ljubljani, 12. september 2018
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
05.10.2018
Javni razpis za spodbujanje raziskovalcev na začetku kariere
Preberi več
10.10.2018
Preveri seznam mnogih štipendij za katere lahko kandidiraš. Ne le slovenske, tudi Mehiške vlade in švicarsko! ...Preberi več