Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 

Mladinski posveti o alkoholu

06.09.2018
Prvi posvet poteka že 6. septembra, obiščeš pa jih lahko v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Novi Gorici ali Izoli!
Zveza APYN organizira mladinski posvet o alkoholni politiki, kjer bodo mladim omogočili, da izrazijo svoje mnenje in ga predajo odločevalcem. Dogodki bodo potekali v petih mestih po Sloveniji, tako da se ga lahko udeležijo tudi študentje, ki se čez poletje vračajo domov. S sodelovanjem na posvetu bodo lahko glasno izrazili svoje mnenje, hkrati pa se bodo po posvetu v dobri družbi lahko tudi sprostili na večerni pogostitvi!

Cilj posvetov je oblikovati slovenski mladinski manifest o alkoholu, ki ga bo na podlagi vaših mnenj oblikovala komisija, sestavljena iz 10 mladih udeležencev posvetov. Manifest bomo predstavili slovenskim odločevalcem, oblikovalcem alkoholne politike in strokovnjakom ter na zaključnem bilateralnem srečanju projekta v Litvi, katerega naj bi se udeležili tudi predstavniki Evropske komisije.

Prijava na dogodek je obvezna, povezave do prijav pa najdeš spodaj. Na spodnjih povezavah najdeš tudi točne informacije o vsakem posameznem dogodku.

Hitro se prijavi v tebi najbližji kraj: 

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Izoli, 13. september

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Novi Gorici, 6. september 2018

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Mariboru, 15. september 2018

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Novem mestu, 11. september 2018

Mladinski posvet o alkoholni politiki v Ljubljani, 12. september 2018
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
30.11.2018
Do 30. novembra se prijavi za študij ali izobraževanju v Izraelu!

Preberi več
10.12.2018
Rok za prijavo je podaljšan na 10. december 2018!

Preberi več