Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.

Preberi več
Naroči zdaj

Množični odprti spletni tečaj o mladinski politiki

30.10.2017
Te zanima mladinska politika? Prijavi se na brezplačni množični odprti spletni tečaj (MOOC) o mladinski politiki, ki bo potekal od 30. 10. do 11. 12. 2017.
Tečaj od tebe zahteva 4 ure dela tedensko. Zasnovan  je tako, da učencem pomaga razumeti bistvo mladinske politike, vključno s koncepti in definicijami, področji uporabe, cilji, ključnimi akterji in zgodovino na evropskem in nacionalnih nivojih. Del vsebine bo posvečen tudi vplivu mladinske politike na življenja mladih.

Tečaj je organiziran s strani Sveta Evrope in Evropske komisije in je brezplačno odprt za vse zainteresirane. Še posebej vabijo oblikovalce mladinskih politik, mladinske delavce in mladinske vodje, nevladne organizacije in mladinske raziskovalce.

Več informacij najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
29.07.2018
Mladinska izmenjava na Siciliji
Preberi več
10.08.2018
Prijavi se in dopolni gledališko znanje. Preberi več
27.08.2018
Če še ne veš, kaj bi študiral/a, je Poletna šola Kariernih centrov Univerze v Ljubljani odlična priložnost, da ...Preberi več