Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 

Naroči mladinsko kartico

Naroči Evropsko mladinsko kartico in že v dveh dneh uživaj preko 60 tisoč ugodnosti po vsej Evropi in vse več popustov v Sloveniji.

Za več informacij o različnih ugodnostih klikni tukaj. Z nakupom kartice za več let, si zagotoviš še dodatni popust in s tem še dodatno ohranjaš okolje. 

Po prijavi boš na email dobil informacijo za nakazilo članarine na transakcijski račun Zavoda Mobin, ki je lastnik licence za izdajo Evropske mladinske kartice v Sloveniji.

V kolikor že imaš Evropsko mladinsko kartico (dijaška ali študentska izkaznica, DH EYCA, študentski klubi in mladinske organizacije ipd.), lahko svojo kartico upgrade-aš še z nezgodnim zavarovanjem Vzajemne in brezplačno Študentsko vadbo. Kartice kupljene na tej spletni strani, na potovalni agenciji Kompas in na različnih mladinskih dogodkih, že vsebujejo omenjeni storitvi. Več o upgrade-u lahko prebereš tukaj.

S prijavo soglašaš, da Zavod Mobin tvoje podatke uporablja v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Na tvoj email naslov bo v roku treh delovnih dni od dneva plačila članarine poslana polica nezgodnega zavarovanja. Za napake pri vnašanju podatkov v spodnji obrazec ne odgovarjamo.

 
Ime in priimek: *
Naslov: *
Poštna številka: *
Kraj: *
Datum rojstva: *
E-mail: *
Telefonska številka:
Koda za popust:
Paket:
Način plačila:
Sporočilo:
Pogoji poslovanja: *
Strinjam se s Pogoji poslovanja za imetnike Evropske mladinske kartice
Želim prejemati promocijska sporočila
Varnostna koda: *
Pošlji

Polja označena z (*) so obvezna.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
05.10.2018
Javni razpis za spodbujanje raziskovalcev na začetku kariere
Preberi več
10.10.2018
Preveri seznam mnogih štipendij za katere lahko kandidiraš. Ne le slovenske, tudi Mehiške vlade in švicarsko! ...Preberi več