Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.

Preberi več
Naroči zdaj

Nestpick štipendija za nastanitev

15.10.2017
Podjetje Nestpick ponuja tri štipendije oziroma nagrade za nastanitve v jesenskem semestru 2017 v skupni višini 7.500 €. Nagraditi želijo študente, ki so vodje v lokalnih/univerzitetnih skupnostih in si prizadevajo za družbene spremembe. Štipendija je tako za bodoče kot obstoječe študente.
Na voljo so 3 štipendije, vsaka v višini 2500 € za kritje stroškov nastanitve med študijem. Finančno nagrado se lahko porabi za katerokoli nastanitev, ne glede na to ali je bila najdena v povezavi s podjetjem Nestpick ali ne. 

Zainteresirani, ki se želijo prijaviti, morajo posneti 1- do 2-minutni video o sebi, v katerem razložijo kaj študirajo in kako pomagajo svoji skupnosti (tema je poljubna). Rok za oddajo videoposnetka je nedelja, 15. 10. 2017

Prijave bodo ocenjene glede na izvirnost, pristnost, število ljudi, katerim je kandidat/-ka pomagal/-a, v primeru izenačenja pa bo odločala tudi finančna potreba kandidata/-ke. 

Prijavijo se lahko študenti dodiplomskega ali podiplomskega študija s celega sveta.

Več informacij je na voljo tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
29.07.2018
Mladinska izmenjava na Siciliji
Preberi več
10.08.2018
Prijavi se in dopolni gledališko znanje. Preberi več
27.08.2018
Če še ne veš, kaj bi študiral/a, je Poletna šola Kariernih centrov Univerze v Ljubljani odlična priložnost, da ...Preberi več