Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.

Preberi več
Naroči zdaj

Postani Global Shaper pod okriljem Svetovnega gospodarskega foruma

20.01.2017
Si mlad in ambiciozen posameznik ter si želiš trajnostnih družbenih in okoljskih sprememb? Postani del ekipe, ki jo sestavljajo mladi, ki različne energijo usmerjajo v združevanje poslovnega, vladnega in nevladnega.
Global Shapers Community Ljubljana odpirajo svoja vrata novim članom v starosti od 20 do 30 let. Če se jim želiš pridružiti, svojo prijavo oddaj do 20. januarja do polnoči preko te povezave.

GS Ljubljana je bil ustanovljen leta 2015, je del globalne platforme pod okriljem World Economic Foruma in mladim omogoča, da razvijajo lastni potencial, prispevajo k lokalni skupnosti in sooblikujejo globalno prihodnost. Člani se povezujejo, krepijo svoje vodstvene sposobnosti in izvajajo projekte za prispevanje k (trajnostnemu) razvoju.

Sheperji se imajo priložnost povezovati tudi v svetovnem merilu, s člani drugih hubov po svetu, drugimi združenji ter mrežami pod okriljem World Economic Foruma.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
27.04.2018
Vseslovenski šolski natečaj o energiji Preberi več