Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.

Preberi več
Naroči zdaj

Predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike

24.02.2017
Si želiš pridobiti informacije o programu Erasmus za mlade podjetnike? Te zanima kako program deluje in kdo lahko sodeluje?
Informacijska točka Evropske unije Europe Direct Savinjska organizira delavnico, ki ti lahko odgovori ravno na zgornja vprašanja. Erasmus za mlade podjetnike omogoča usposabljanje, mrežno povezovanje in izmenjavo izkušenj med evropskimi podjetniki. Skozi ta projekt se mladi podjetniki učijo od izkušenih podjetnikov iz drugih držav. Skozi delavnico se boste lahko spoznali s pravili in postopki, ki so potrebni za sodelovanje v programu, obenem pa bo predstavila nekaj primerov dobre prakse.

Delavnica bo 27. 2. 2017 ob 13:00 v prostorih Celjskega mladinskega centra. Udeležba je brezplačna, potrebna pa je prijava na europe.direct@mc-celje.si do 24. 2. 2017. 

Podrobnejše informacije so na voljo tukaj

Vir: Mednarodni Škis
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
25.08.2018
Vabljeni na 16. Mednarodno mladinsko konferenco “Evropske vrednote za prihodnost jugovzhodnih evropskih ...Preberi več
31.08.2018
Ustvari blog in se poteguj za novinarsko usposabljanje.
Preberi več