Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.

Preberi več
Naroči zdaj

Slovenska filantropija vabi na Kreativni izziv

15.02.2017
Slovenska filantropija vabi k sodelovanju v projektu Kreativni izziv - Mladi mladim, ki združuje mlade kreativne prostovoljce. 
Vabijo mlade prostovoljce, stare do 30 let, ki bi bili pripravljeni podeliti svojo zanimivo prostovoljsko izkušnjo in sodelovati z njihovimi kreativnimi prostovoljci. Ti bodo skozi svoje oči in medije (videa, fotografije, intervjujev, ilustracij, plakatov itd.) pripravili prispevek o mladih prostovoljcih, ki imajo bogate in zanimive prostovoljske izkušnje iz različnih organizacij.

Mladi kreativni prostovoljci na ta način spoznavajo delo mladih prostovoljcev, različne možnosti prostovoljskega dela v Mestni občini Ljubljana in tako skupaj pripravijo prispevek, ki je potem predstavljen v različnih medijih.

K sodelovanju pa vabijo tudi prostovoljce, ki bi se želeli vključiti v njihovo ekipo kreativnih prostovoljcev in tako sodelovati pri ustvarjanju novih prispevkov (tudi zanje velja starostna omejitev do 30 let). 

Več informacij na spletni strani projekta

Vir: Slovenska filantropija
Pomembni datumi