Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 


Nova Evropska mladinska kartica v Sloveniji je začela svojo pot ob koncu leta 2016 in še pridobiva strateške in druge partnerje. Vsaj dvakrat na leto, 15. junija in 15. novembra, Zavod Mobin kot nosilec licence Evropske mladinske kartice za Slovenijo, objavi nove ugodnosti za njegove člane.

Imetniki Evropske mladinske kartice imajo dostop do:
  • informacij o mladinskih tematikah in dogodkih preko naših medijev (spletno mesto, e-novice, Facebook, v kratkem tudi preko mobilne aplikacije);
  • preko 60 tisoč popustov in ugodnosti v Sloveniji in v 37 evropskih državah, s področja kulture, neformalnega izobraževanja, prevozov, potovanj, nakupov, ogledov, tečajev ipd.;
  • sodelovanja pri različnih projektih in mednarodnih dejavnostih;
  • prostovoljnega dela (vodenje delavnic, pisanje novinarskih prispevkov, tehnična podpora ipd.).
Med trenutne glavne ugodnosti za imetnike Evropske mladinske kartice v Sloveniji štejemo:
  • 20 % popusta na tujo strokovno literaturo in 10 % na knjige* v Mladinski knjigi,
  • 20 brezplačnih tiskov na vseh napravah Printbox v Sloveniji ter 10 % dodatnih brezplačnih tiskov za polnjenje računa nad 10 evrov,
  • zagotovljen najcenejši najem avtomobila pri podjetju Avantcar in ekskluzivne ponudbe za uporabo električnih vozil s storitvijo Avant2go,
  • 10 % popusta na različne aktivnosti v organizaciji Šport Ljubljana (savna, plavanje, fitnes ipd.),
  • Popust na vse prevoze GoOpti,
  • brezplačno enoletno članarino v Študentski vadbi s 50 brezplačnimi krediti (ob naročilu preko naše spletne strani).
Naslednja osvežitev ugodnosti v Sloveniji se pripravlja za 15. marca 2018, ko bomo objavili dodatne posebne ugodnosti.

Spodaj lahko najdete nekatere izbrane ugodnosti, ki smo jih za vas pripravili v Sloveniji do danes. S klikom na druge države in klikom na gumb "Išči", lahko raziskujete popuste tudi drugod po Evropi.

Nekateri meniji se zaradi optimizacije spletne strani na mobilnih napravah ne bodo prikazali, zato priporočamo, da si za celoten ogled ponudbe (vključno z mesti, kategorijami in ključnimi besedami) to podstran ogledate na večjem zaslonu.

*
Popust ne velja za učbenike, delovne zvezke in knjige, pri katerih, v skladu z določili ZECK, od prvega prodajnega dne še ni preteklo 6 mesecev. Popusti se ne seštevajo.

Adrenaline-Check Eco Place/ Adrenalinček Eko Plac

Street Soča 38
ZIP 5232
City Soča
Country Slovenia
Phone +386 59 031 759
Email info@adrenalincek.org
URL http://www.adrenalincek.org
Discount 10% off canyoning (Sušec), rafting (Boka-Trnovo), kayaking, hydrospeed - riverboarding, rock climbing (intro), horse riding (Trnovo), hiking/trekking, off biking and paintball.
Discount (local) 10% popust na paintball, kolesarske izlete, programe pohodništva, ježo konjev (Trnovo), plezanje (osnove), rečni bob (hydrospeed), rafting (Boka - Trnovo), soteskanje (Sušec) in kajakaštvo (izlet).
Info Adrenaline – Check offers the greatest selection of adventure sports in one place. All activities start in base camp – Eco Place & take place a short distance from the base camp. Experienced, fun, English speaking and 100% Slovenian guides will take you out into mother nature's playground to experience extreme adventures.
Info (local) Če drzne si narave in nič te ne prevzame, izvoli nekaj vsebin, ki zagotovo dvignejo adrenalin! Odhodi: vsak dan od aprila do oktobra. Zborno mesto: Adrenalinček Eko Plac Cena vključuje: zavarovanje, izkušenega vodnika, vrhunsko opremo. Starostna omejitev: večina aktivnosti je primerna za otroke nad 12 let starosti. Največja izbira adrenalinskih športov na enem mestu. Vsi adrenalinski športi se odvijajo v bližini našega centra. Izkušeni inštruktorji bodo poskrbeli za varnost in sproščenost pri izvajanju aktivnosti.
Category Outdoor
Tag(s) Summer
Nazaj na seznam
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
05.10.2018
Javni razpis za spodbujanje raziskovalcev na začetku kariere
Preberi več
10.10.2018
Preveri seznam mnogih štipendij za katere lahko kandidiraš. Ne le slovenske, tudi Mehiške vlade in švicarsko! ...Preberi več