Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.

Preberi več
Naroči zdaj

YOUTH FOR YOUTH

07.05.2018
Med 25. julijem in 19. septembrom 2018 se lahko udeležiš projekta Evropske prostovoljske službe v mladinski organiziaciji Liepājas Jaunie Vanagi v Latviji.
Si želiš pridobiti nove izkušnje in opravljati prostovoljsko delo v otroški in mladinski organizaciji v drugi evropski državi?

Iščejo prostovoljce, stare med 18 in 30 let, ki so računalniško pismeni in so sposobni tekoče komunicirati v angleščini (osnovno znanje latvijščine je prednost).Poznavanje dela s kamero in video montaže je prednost. K sodelovanju vabijo tudi mlade z manj priložnostmi (geografske, ekonomske,…).

Udeleženci bodo imeli kritne potne stroške ter stroške vsakodnevnega transporta na delo, prav tako pa tudi stroške prehrane, zavarovanja in nastanitve. Udeleženci bodo prejemali tudi mesečno žepnino in imeli zagotovljen tečaj latvijščine.

Organizacija v Sloveniji  vam bo pomagala in nudila podporo tekom celotnega projekta -Društvo ŠKUC. Za dodatne informacije jim  lahko pišete tukaj.

Rok prijave je 7. maj 2018. Za prijavo pošlji življenjepis in motivacijsko pismo na ta naslov,  Ob prijavi navedi, da se prijavljaš na projekt “Youth for youth”. Predstavniki gostujoče organizacije te bodo nato povabili na Skype intervju.

Več informacij o gostiteljski organizaciji najdeš tukaj, več informacij o projektu pa najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
29.07.2018
Mladinska izmenjava na Siciliji
Preberi več
10.08.2018
Prijavi se in dopolni gledališko znanje. Preberi več
27.08.2018
Če še ne veš, kaj bi študiral/a, je Poletna šola Kariernih centrov Univerze v Ljubljani odlična priložnost, da ...Preberi več