Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

5. Mednarodni filmski festival Kinotrip – mladi za mlade

17.10.2020
Vabljen/-a na 5. mednarodni filmski festival Kinotrip – mladi za mlade, ki bo potekal med 15. in 17. 10. 2020 v Kinodvoru.
Kinotrip je Kinodvorov filmski program, ki ga ustvarjajo mladi za mlade, mednarodni filmski festival Kinotrip pa njegov največji dogodek. V sredino filmske jeseni Kinotrip prinaša pet celovečercev, program kratkih filmov in nekaj utrinkov festivalskega spremljevalnega dogajanja.

Trije filmski dnevi ponujajo pet celovečernih filmov, program kratkih in nekaj utrinkov spremljevalnega dogajanja. Vse po izboru mladih programskih selektorjev Kinotripovega filmskega kluba!

Izpostavljajo pa dogodek ob odprtju filmskega festival. Film, ki bo odprl festival bo nemški Kokon (Leonie Krippendorff, 2020) – nežna, iskrena in topla filmska pripoved o berlinskem poletju, ki bo za najstnico Noro prineslo mnogo sprememb. Projekciji bo sledil pogovor mladih selektorjev z režiserko Leonie Krippendorff preko Skypa. 

Program lahko najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
24.10.2020
ARTish je festival na katerem slovenski ustvarjalci na stojnicah razstavljajo in prodajajo svoja dela.Preberi več
26.10.2020
V delavnici “Za zapiske ne uničujem dreves” bodo v MC Vič udeležence delavnice usposobili za samostojno ...Preberi več
28.10.2020
Ne zamudi predstavitev in delavnic v okviru IZZIVOV V TUJINI, kjer boš dobil/-a ključne informacije o odhodu na ...Preberi več
31.10.2020
ARTish je festival na katerem slovenski ustvarjalci na stojnicah razstavljajo in prodajajo svoja dela.Preberi več
13.11.2020
CER, Center energetsko učinkovitih rešitev vabi mlade, da se pridružijo globalni skupnosti ustvarjalcev sprememb in ...Preberi več
17.11.2020
Vabljen/-a na brezplačno izobraževanje: Orodja za delo na daljavo!Preberi več
08.12.2020
REZ! – Mala šola aktivističnega videa je cikel brezplačnih delavnic in predavanj namenjenih mladim v okviru ...Preberi več