Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Besednjak za novo dobo: Cikel pogovorov o družbeno političnih temah

08.01.2020
Društvo EnaBanda vabi na cikel petih pogovorov o Besednjaku za novo dobo.
Pod vprašaj bodo postavljene meje gospodarske rasti znotraj razumevanja sodobnih izzivov, s katerimi se soočata družba in okolje, spodbujali bodo razmišljanje o platformi odrasti ter skupnostno raziskovali alternativne politike in prakse.

Dogodki bodo potekali vsako drugo sredo ob 19.00 v kavarni Športne dvorane Tabor. Prvi bo na vrsti v sredo, 8. januarja 2020.

Na srečanjih bodo razpravljali o različnih aktualno družbenih dilemah, ki se navezujejo na vprašanja stanovanjske politike, skrbi kot orodja boja proti zatiranju, podnebne pravičnosti, dostopnosti zdravstvenega sistema in možnosti emancipatornih politik danes.

Za več informacij o aktivnostih EnaBanda in pogovorih jih lahko kontaktirate na raziskave@enabanda.si ali obiščete njihovo spletno stran, ki jo najdete tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
10.06.2020
Vabljen/-a na delavnico za uspešno komuniciranje!Preberi več