Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Besednjak za novo dobo: Cikel pogovorov o družbeno političnih temah

08.01.2020
Društvo EnaBanda vabi na cikel petih pogovorov o Besednjaku za novo dobo.
Pod vprašaj bodo postavljene meje gospodarske rasti znotraj razumevanja sodobnih izzivov, s katerimi se soočata družba in okolje, spodbujali bodo razmišljanje o platformi odrasti ter skupnostno raziskovali alternativne politike in prakse.

Dogodki bodo potekali vsako drugo sredo ob 19.00 v kavarni Športne dvorane Tabor. Prvi bo na vrsti v sredo, 8. januarja 2020.

Na srečanjih bodo razpravljali o različnih aktualno družbenih dilemah, ki se navezujejo na vprašanja stanovanjske politike, skrbi kot orodja boja proti zatiranju, podnebne pravičnosti, dostopnosti zdravstvenega sistema in možnosti emancipatornih politik danes.

Za več informacij o aktivnostih EnaBanda in pogovorih jih lahko kontaktirate na raziskave@enabanda.si ali obiščete njihovo spletno stran, ki jo najdete tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
28.01.2020
V Info centru ŠKUC bodo v januarju pričeli z Bralnim klubom za mlade.Preberi več
05.02.2020
Šesta edicija zimskega festivala in konference glasbenih odkritij, ki je leta 2019 ponovno pristal na seznamu ožjih ...Preberi več
09.02.2020
Letošnji bienale oblikovanja se sooča z enim največjih izzivov našega časa: informacijami.Preberi več
09.04.2020
Mednarodni glasbeni cikel Mladi virtuozi ponuja možnosti za vzgojo mladih poslušalcev in izvajalcev, od katerih je ...Preberi več