Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Delavnica: Iti naprej, ko ne vem, kaj bi?

27.05.2020
Vabljen/-a na delavnico “Iti naprej, ko nevem, kaj bi?”, ki jo organizira Socialna akademija v okviru projekta Inkubator!
Včasih se zdi, da vsi okrog tebe vedo, kaj hočejo, in jim vse gladko teče, ko morajo sprejeti življenjske odločitve, kot je na primer izbira poklicne poti, medtem ko si sam/-a ujet/-a pred dilemo, kako naprej …  Ampak tudi ko se že odločiš, se lahko zgodi, da se nekje na sredi poti ustaviš in ne veš več, kako naprej …  Kaj lahko storiš takrat? Kako naprej?  

Kako se lahko v taki situaciji postaviš na noge, naravnaš svojo smer in narediš korak naprej?  Vabljen/-a na delavnico, kjer bodo iskali/-e načine, zagon in motivacijo, ki nas bodo peljali naprej po naši (poklicni) poti.  Delavnico bo vodila Kristina Kosmač.

Delavnica bo potekala v sredo, 27. 5. 2020 preko spleta.

Rok prijave je 25. 5. 2020.

Več informacij najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
09.08.2020
KUD Transformator vabi na Ne-festival gledališča zatiranih 2020Preberi več
30.08.2020
Zdaj je čas za svetovne znamenitosti doma!Preberi več
30.08.2020
Poletni Ljubljana Festival s svojo dolgoletno tradicijo in sporedom vrhunskih umetniških dogodkov izrazito zaznamuje ...Preberi več