Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Delavnica: Računovodske in davčne osnove

21.05.2020
Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje vabi k udeležbi na delavnici Računovodske in davčne osnove.
Delavnica bo potekala v četrtek, 21. 5. 2020, od 11.00 do 13.00 preko spleta. Dostop do spletne delavnice bodo prijavljeni prejeli naknadno po elektronski pošti.

Na delavnici bodo predstavljene značilnosti različnih statusnih oblik (s.p., d.o.o., zavod, društvo), vrste davkov (neposredni, posredni), predstavljeni bodo načini obdavčevanja dohodkov iz dejavnosti (normirani stroški, dejanski prihodki/odhodki), obravnavane bodo teme: kako obračunavati prispevke za socialno varnost, kaj je dohodnina in kako se jo obračunava, kaj vse je potrebno narediti v letnem davčnem obračunu, kakšne davčne olajšave obstajajo, kaj so davčno priznani odhodki (katere odhodke lahko uveljavljamo v davčnem obračunu) in kaj pomeni samo-prijava.

Prijave zbirajo do najkasneje 14. 5. 2020 na e-poštni naslov marusa.golob@asociacija.si

Več informacij lahko najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
30.08.2020
Zdaj je čas za svetovne znamenitosti doma!Preberi več
30.08.2020
Poletni Ljubljana Festival s svojo dolgoletno tradicijo in sporedom vrhunskih umetniških dogodkov izrazito zaznamuje ...Preberi več