Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Delavnica: Uporabi svoj glas!

20.06.2020
Socialna akademija vabi na dvodnevno spletno delavnico!
Tvoj glas je lahko močno orodje – ga znaš uporabljati?  Veš, kaj v pogovoru z njim sporočaš?  Te zanima kako slišati pristno, zbrano in mirno tudi v stresnih situacijah, kot je snemanje intervjuja na radiu, razgovor za službo, ali pa zgolj pomemben pogovor z najbližjimi?  

Socialna akademija te vabi na dvodnevno delavnico, kjer se bodo lotili raziskovanja naravnih zmožnosti glasu in skupaj odkrivali/-e kakšen pomen ima lahko optimalna uporaba glasu v komunikaciji, tudi v bolj čustvenih situacijah. Z nadaljnjim prakticiranjem vaj in znanja, ki ga boš dobila, boš lažje navigiral/-a svoje glasovno in govorno izražanje tudi v situacijah, na katere se ne moreš pripraviti vnaprej.

Delavnica bo potekala 13. in 20. 6. 2020 v prostorih Socialne akademije na Tržaški cesti 132 v Ljubljani. Prijave zbirajo do 11. 6. 2020. 

Več informacij lahko najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
11.07.2020
Svetlobna gverila se vrača v Ljubljano!Preberi več
16.07.2020
Zavod Ypsilon vabi k udeležbi na sklop interaktivnih spletnih delavnic Službi naproti!Preberi več