Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Delavnica: Uspešno komuniciranje produktov, vizij in idej

10.06.2020
Vabljen/-a na delavnico za uspešno komuniciranje!
Društvo Asociacija v sodelovanju s Centrom za kreativnost, pri Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, vabi na delavnico Uspešno komuniciranje produktov, vizij in idej. Delavnica bo v Ljubljani potekala v sredo, 10. 6. 2020, od 15.00 do 17.00 na Dalmatinovi 4. 

Ustvarjalci v kulturi in kreativnih industrijah se pogosto srečujejo s tem, da morajo svoje ideje komunicirati potencialnim naročnikom oz. podjetjem in organizacijam. Pri tem se pogosto dogaja, da ustvarjalcu komunicirajo tisto kar sami mislijo, da želijo posredovati, v resnici pa bi morali komunicirati tisto kar od nas klient pričakuje. Tovrstno komuniciranje je učinkovito in uspešnejše.

Predavateljica bo na delavnici predstavila korake učinkovitega komuniciranja, predstavila bo kaj zares pomeni uspešno komuniciranje, Kako reči ne, da še vedno pridete do odgovora JA ter zakaj je pomemben dober elevator speech in kako ga pripraviti. Delavnica bo usmerjena tudi v delo na konkretnih primerih.

Število prijav na delavnico je omejeno na 18 oseb, potrebno pa je predhodna prijava z mailom na marusa.golob@asociacija.si.  

Več informacij lahko najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
11.07.2020
Svetlobna gverila se vrača v Ljubljano!Preberi več
16.07.2020
Zavod Ypsilon vabi k udeležbi na sklop interaktivnih spletnih delavnic Službi naproti!Preberi več