Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Delavnice: Simbioza Digitalna Akademija

23.09.2020
V mesecu septembru in oktobru bo Simbioza Genesis, socialno podjetje, v okviru trajnostnega projekta Simbioza Digitalna Akademija pripravila različne IKT delavnice za različne ciljne skupine.
V septembru bodo tako izvedli že četrto ponovitev brezplačnega izobraževalnega programa “Uresničimo ideje” v okviru projekta Podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu, ki je namenjen ženskam, ki želijo osvojiti in okrepiti svoja znanja na področju podjetniških, projektnih in IKT veščin. 

Podroben program in prijavni obrazec lahko najdeš tukaj. 

Ker med osnovno digitalno znanje, ki omogoča uspešno opravljanje delovnih in študijskih nalog zagotovo sodi znanje programov MS Office, so pripravili tudi različne računalniške delavnice o uporabi Worda in Excela. Zaradi vedno večje potrebe po znanju uporabe oblačnih storitev boš lahko spoznal_a Google orodja, za vse željne bolj naprednega znanja, pa bodo izvedli delavnici Wordpressa in spletnega jezika HTML. 

Prepričani so, da boš ob tako pestrem naboru njihovih delavnic v septembru in oktobru zagotovo našel_la vsebino, ki bo primerna, zanimiva, predvsem pa uporabna! 

Podroben program in prijavni obrazec lahko najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
25.06.2021
Celjski mladinski center vabi na večer smeha in zabave z Gašperjem Bergantom in Žanom Papičem.Preberi več
31.07.2021
Društvo za medgeneracijsko povezovanje Sinica vabi na poletne delavnice “Mladi šivamo”!Preberi več