Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Dogodek: Atelje ponovne uporabe: Zelena laž ali zelena prihodnost?

09.02.2021
Živimo v času, ko so mediji pogosto edini vir informacij, pojavlja se veliko lažnih novic in različnih (pogosto neskladnih) informacij.
Tudi okoljevarstvena tematika je pogosto polna nepravih informacij, dostikrat pa je tudi zlorabljena za komercialne namene. Zato je zelo pomembno razmišljati kritično in presoditi, komu verjeti in komu ne.

Na delavnici bodo spregovorili o medijih in medijski pismenosti nasploh, kako se o okoljevarstvu razpravlja v medijih, zelenem zavajanju, katerim virom zaupati in kako le-ti vplivajo na naša prepričanja, ter razbijali mite in stereotipe o trajnosti/okoljevarstvu.

Delavnica bo 9. 2. 2020 ob 15.00 na Zoomu.

Vabljeni vsi, ki vas zanima okoljevarstvena tematika in mediji, ali pa samo želite izvedeti kaj novega!

Delavnica je brezplačna in primerna za vse generacije!

Prijavi se na prijave@socialna-akademija.si.

Več informacij najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
02.03.2021
Če se odpravljaš v tujino zaradi zaposlitve ne zamudi tega dogodka.Preberi več
05.03.2021
Inštitut za raziskave o enakosti spolov vabi na mednarodno konferenco!Preberi več
08.03.2021
Članice DŠPV tudi letos ob dnevu žena organizirajo tradicionalno okroglo mizo, tokrat na temo podjetništva. ...Preberi več
12.05.2021
Pozitivna psihologija skupaj z dr. Aleksandrom Zadelom in Herman & partnerji (HP) organizirajo serijo treh ...Preberi več