Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Dogodek: Bralni kviz: Knjižni virus

16.12.2020
Društvo ŠKUC organizira bralni kviz z naslovom Knjižni virus!
Knjižni virus je kviz za ljubitelje knjig, zgodb, raziskovanja lastnega znanja in bralnega razumevanja.

V kratkem tekmovalnem formatu bodo razkrili tvojo stopnjo okuženosti z literaturo domačega in svetovnega prostora. Kviz bo potekal v živo (v kolikor to ne bo mogoče pa preko spleta), na varni fizični razdalji, ki pa bo še vedno zagotavljala jasen pretok informacij.

Vaša voditeljica bo improvizatorka Tanja Matijašević, udeleženci pa boste prvi štirje, ki se prijavite. Naključno vas bodo razporedili v dva tekmovalna para. Zmagovalca prvega kroga, se bosta v drugem delu potegovala za knjižno nagrado, ki ne bo razočarala.

Svoje znanje lahko unovčiš s prijavo na ladygoalie@gmail.com do 21. 12. 2020 oz. do zapolnitve mest.

Dogodek lahko najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
23.01.2021
Informativa je največji vseslovenski predinformativni izobraževalni dogodek, ki s na enem mestu predstavi pregled ...Preberi več
30.01.2021
Ekipa e-Mature vabi na dogodek KAM NA FAKS?

Preberi več
09.02.2021
Živimo v času, ko so mediji pogosto edini vir informacij, pojavlja se veliko lažnih novic in različnih (pogosto ...Preberi več