Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Dogodek: Climathon Ljubljana 2020

13.11.2020
CER, Center energetsko učinkovitih rešitev vabi mlade, da se pridružijo globalni skupnosti ustvarjalcev sprememb in inovatorjev, ki iščejo rešitve za podnebne izzive. 

Vplivi podnebnih sprememb so povsod okoli nas, prihajajo pa še hitreje in močneje kot je bilo predvideno. Postani del sprememb tudi ti in se jim pridruži na svetovnem dogodku, ki bo 13. 11. 2020 povezal 145 mest po celem svetu.

Na tisoče prebivalcev mest bo sodelovalo pri ozaveščanju, spreminjanju statusa quo, spodbujalo k premisleku o mestih v katerih živimo in o prihodnosti, ki si jo želimo kot prebivalci_ke. Resnične spremembe se lahko zgodijo v skupnostih in mestih, v katerih sodelujemo vsak dan.

Več informacij o dogodku lahko najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
30.01.2021
Ekipa e-Mature vabi na dogodek KAM NA FAKS?

Preberi več
09.02.2021
Živimo v času, ko so mediji pogosto edini vir informacij, pojavlja se veliko lažnih novic in različnih (pogosto ...Preberi več