Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Dogodek: Ekstremno virtualno: Serija spletnih filmskih debat in pogovorov

26.12.2020
Društvo za razvoj filmske kulture vabi na filmske debate in pogovore!
Društvo za razvoj filmske kulture bo v sodelovanju s partnerskimi organizacijami, ustvarjalkami in ustvarjalci v decembru organiziralo filmske debate in pogovore, ki bodo filmsko in družbeno-kritično obarvani.

Večeri bodo vsakič potekali ob 20.00 tako, da si boste lahko vnaprej na spletu ogledali filme na določeno temo, nato se boste v družbi različnih gostji in gostov pogovarjali in debatirali o filmu in vtisih, ki ji boste imeli ob gledanju filma.

Začenjajo v soboto, 12. decembra, ko bo prvi spletni Psihodramski kinoklub gostila praktičarka psihodrame Jelena Grobler, z njo pa se bodo pogovarjali o filmu Svetilnik.

Več informacij o dogodku najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
23.01.2021
Informativa je največji vseslovenski predinformativni izobraževalni dogodek, ki s na enem mestu predstavi pregled ...Preberi več
30.01.2021
Ekipa e-Mature vabi na dogodek KAM NA FAKS?

Preberi več
09.02.2021
Živimo v času, ko so mediji pogosto edini vir informacij, pojavlja se veliko lažnih novic in različnih (pogosto ...Preberi več