Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Dogodek: How to escape: Družinska drama med prazniki

18.12.2020
Na Legebitri pričenjajo s serijo mesečnih dogodkov z rdečo nitjo “How to escape”, ki se bo junija 2021 zaključila s prav posebnim doživetjem (ki pa naj zaenkrat ostane še presenečenje)!
Vsakič se bodo lotili nove teme, ki v nas lahko vzbuja željo po begu oziroma je za nas lahko tako ali drugače naporna. Prvi dogodek bo v skladu z decembrskim vzdušjem obarvan s tematiko družinskih dram med prazniki. Časi, ko je pričakovano, da se podružimo s svojo družino in bližnjimi ter ob tem uživamo v idiličnih odnosih ob krožnikih okusne hrane, nekontroliranega smeha in neskončnega veselja, so v realnosti pogosto vse prej kot to.

Skupaj boste preko pogovora in nekaj delavniških aktivnosti naslovili različne izkušnje in pogledali kaj vse lahko s seboj prinesejo tovrstna druženja.

Dogodek lahko najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
23.01.2021
Informativa je največji vseslovenski predinformativni izobraževalni dogodek, ki s na enem mestu predstavi pregled ...Preberi več
30.01.2021
Ekipa e-Mature vabi na dogodek KAM NA FAKS?

Preberi več
09.02.2021
Živimo v času, ko so mediji pogosto edini vir informacij, pojavlja se veliko lažnih novic in različnih (pogosto ...Preberi več