Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Dogodek: Konferenca PR Teater

18.11.2020
Prebudite se v že 11. PR teater!
Tudi letos člani študentske sekcije Slovenskega društva za odnose z javnostmi organizirajo že 11. konferenco za odnose z javnostmi, ki bo letos potekala v sredo, 18. 11. 2020, v virtualni podobi.

Največja študentska konferenca za odnose z javnostmi poznana kot PR teater je odlična priložnost za nadgrajevanje znanja in spoznavanja novih trendov in nabiranja novih izkušenj iz strani strokovnjakov na PR področju. Je odlična priložnost za vse nadobudne mlade, ki se želijo izpopolniti na tem področju in pridobiti nove stike, tako med vrstniki kot med strokovnjaki.

Tema letošnjega PR teatra je PRebujenje, saj razumejo, da so v hitro spreminjajočem se svetu, edina konstanta spremembe. Udeležencem želijo pomagati, da v sebi prebudijo še neodkrite potenciale ter z njimi presežejo obstoječe meje.

Geslo letošnje konference je pokaži strast, povzroči spremembe. S tem geslom želijo vzpodbuditi udeležence, da stopijo v korak z razvojem in se pridružijo renesansi komuniciranja, ki temelji na razumevanju in iskanju alternativnih pristopov.

Za več informacij se lahko obrnete na družbena omrežja Facebook in Instagram, pa tudi na njihovo spletno strani, kjer lahko izveste več o programu in samem poteku letošnjega PR teatra.

Povezava do spletne strani je na voljo tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
30.01.2021
Ekipa e-Mature vabi na dogodek KAM NA FAKS?

Preberi več
09.02.2021
Živimo v času, ko so mediji pogosto edini vir informacij, pojavlja se veliko lažnih novic in različnih (pogosto ...Preberi več