Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Dogodek: Virtualni karierni sejem

27.11.2020
Ne zamudi Kariernega sejma! Letos v virtualni obliki.
Na spletni strani mlad.si obveščajo, da bo Mestna občina Maribor v sodelovanju z Zavodom RS za zaposlovanje, Univerzo v Mariboru, Štajersko gospodarsko zbornico, Območno obrtno – podjetniško zbornico Maribor, Mladinskim kulturnim centrom Maribor in Fundacijo PrizmaFundacijo Prizma tudi letos organizirala Karierni sejem – sejem poklicev in izobraževanja za osnovnošolce, ki bo zaradi pandemije bolezni Covid-19 potekal v virtualni obliki. Na podlagi virtualnega kariernega sejma za osnovnošolce_ke bo Fundacija PRIZMA, ob podpori Mestne občine Maribor in ostalih partnerjev, organizirala virtualni karierni sejem za srednješolce.

Virtualna karierna sejma bosta potekala na skupni spletni platformi, preko pred-vstopne strani tukaj, v času od 16. do 20. 11. 2020 (za osnovnošolce) in v času od 23. do 27. 11. 2020 (za srednješolce).

Tako kot v realnem prostoru se bodo tudi v virtualnem prostoru predstavljali delodajalci, srednje šole, visokošolske ustanove, mladinski centri in druge podporne organizacije s področja karierne orientacije ter večanja kompetenc mladih za vstop na trg dela. Pričakujejo več kot 100 razstavljavcev.

Najnovejše informacije o letošnjem kariernem sejmu lahko spremljaš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
23.01.2021
Informativa je največji vseslovenski predinformativni izobraževalni dogodek, ki s na enem mestu predstavi pregled ...Preberi več
30.01.2021
Ekipa e-Mature vabi na dogodek KAM NA FAKS?

Preberi več
09.02.2021
Živimo v času, ko so mediji pogosto edini vir informacij, pojavlja se veliko lažnih novic in različnih (pogosto ...Preberi več