Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

#EMKrepi

#SKUPAJZMOREMO zagnati slovensko malo gospodarstvo!

S programom Evropske mladinske kartice (EMK) danes že več kot 120.000 mladim v Sloveniji omogočamo razne priložnosti in ugodnosti z namenom zagotavljanja boljših pogojev za življenje, delovanje in ustvarjanje.

Pri EMK se dobro zavedamo situacije, ki jo je prinesel koronavirus. Ker v naši ekipi nikoli ne sedimo križem rok in želimo aktivno pomagati in spodbujati slovensko malo gospodarstvo tudi po koncu epidemije koronavirusa, smo se odločili za zagon akcije #EMKrepi. Ta bo pomagal pri mobilizaciji mladih do 30. leta v Sloveniji, da bodo v naslednjih mesecih posegali predvsem po slovenskih proizvodih in storitvah in s tem pomagali ponovnem zagonu našega gospodarstva.

Za razliko od podobnih akcij, ki delujejo v obliki vnaprejšnjega nakupa bonov pri slovenskih trgovcih (in katere smo z veseljem podprli tudi v okviru EMK), deluje program #EMKrepi na obeh straneh – ponudbi in povpraševanju. 120 tisoč članov nenazadnje lahko naredi veliko razliko v slovenskem prostoru.

Kako lahko ti pomagaš?

Ker verjamemo, da se dobro z dobrim vrača, smo zate pripravili prav posebno priložnost!
V komentarju naše objave na družbenem omrežju Facebook (www.facebook.com/EYCAslovenia) označi svojega prijatelja/prijateljico, ki ima svoj biznis, podjetnika, ali koga, ki bi si ga želel/-a med našimi ponudniki ugodnosti za mlade, mi pa te bomo za izkazano podporo in pomoč nagradili!

Med vsemi, ki boste sodelovali v naši akciji #EMKrepi in boste:
1. všečkali FB stran EYCA – Evropska mladinska kartica,
2. v komentarju označili nekoga izmed navedenih,
3. delili objavo,

bomo izžrebali 5 nagrajencev/nagrajenk, ki bodo prejeli/-e brezplačni EYCA upgrade ter darilni bon v trgovini Čas za kavo v vrednosti 20 €, tisti z največ sreče pa še skodelico Maš to!

Pogoje sodelovanja v nagradni igri najdeš tukaj.

Kako bomo mi pomagali?

Vse slovenske podjetnike vabimo, da postanete del našega programa, saj v teh časih lahko z roko v roki še bolj učinkovito pomagamo en drugemu!
V sklopu akcije #EMKrepi bomo namreč svoj prostor namenili izpostavljanju vaše dejavnosti in ponudbe v okviru naših novičnikov in preko plačane objave na našem Facebook profilu.

Vse, kar morajo podjetniki storiti je, da izpolnijo prijavo, ki jo najdete tukaj.
Pogoje sodelovanja podjetij najdete tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
29.07.2021
Slovenska filantropija vabi na brezplačna uvodna izobraževanja za prostovoljce!Preberi več
31.07.2021
Društvo za medgeneracijsko povezovanje Sinica vabi na poletne delavnice “Mladi šivamo”!Preberi več
23.08.2021
Ob koncu poletnih počitnic Mreža KROJ in Zavod Nefiks pripravljajo Počitniški karierni tabor za dijake.Preberi več