Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 

Fotografski natečaj WaterPIX

15.08.2018
Evropska okoljska agencija (EEA) organizira natečaj, s katerim vabi mlade evropske državljane in državljanke, da delijo svoja mnenja, kako pomembna je voda za njih.
EEA vsako leto organizira fotografski natečaj, ki izpostavi enega izmed okoljevarstvenih problemov. Letos je fokus na pomembnosti čiste vode za vsa živa bitja na našem planetu.

Udeleženci lahko oddajo fotografije v naslednjih kategorijah:
  • VODA IN MI
  • VODA IN NARAVA
  • VODA IN GOSPODARSTVO
Zmagovalci natečaja bodo prejeli denarno nagrado v višini 1000 evrov v vsaki kategoriji in 500 evrov za nagrado publike ter nagrado za mlade, ki bo podeljena prijavljenim, starim od 18 do 24 let.

Rok za prijavo je 15. avgust 2018, udeležba je brezplačna.
Več informacij o natečaju lahko najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
07.01.2019
Platforma Future Architecture bo s četrtim pozivom za ideje vabila obetavne večdisciplinarne ustvarjalce, ki se ...Preberi več
31.01.2019
Delavska hranilnica s podeljevanjem nagrad za najboljša diplomska, magistrska ali doktorska dela spodbuja raziskovalna ...Preberi več