Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 

»Gremo na svoje!«

14.03.2018
Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z Odejo Škofja Loka razpisuje natečaj
V okviru natečaja bodo zbirali prispevke na temo stanovanjske problematike (mladih) v Sloveniji oz. prihodnosti mladih skozi vidik osamosvajanja – odselitve od staršev.

Prispevke v obliki:
  • fotografije,
  • risbe, slike, stripa ali drugega likovnega oz. grafičnega izdelka.
Sodelujoči v natečaju morajo biti stari med 13 in 35 let. Sodelujejo lahko posamezniki in skupine (npr. šolski razredi, mladinske organizacije ipd.). Vsi izdelki so lahko oddani ali v digitalni ali v fizični (papirnati) obliki. Zaželeno je, da se izdelkom, predvsem likovnim oz. grafičnim, priloži obrazložitev – kako je izdelek povezan z vsebino natečaja.

Namen natečaja je tako osveščanje o pomenu stanovanjske problematike. Tema je zelo široka in marsikaj lahko pride v poštev kot prispevek v natečaju.
Razpisane so tudi nagrade za posameznike in skupine.

Nekaj hitrih okvirnih tematskih idej:
1) Najemnina.
2) Jaz, ki še živim pri starših.
3) Jaz v svojem novem domu.
4) Brezdomci.
5) Noro visoke cene stanovanj.
6) Moj najemodajalec.
V svojih prispevkih ste lahko resni, zabavni, sarkastični, pozitivni, negativni, nenavadni, konvencionalni, inovativni, uporniški itd. Vabljeni k prijavi!

Rok za prijavo je sreda, 14. marec 2018.

Več informacij in prijave na: gremonasvoje@mss.si ali Mladinski svet Slovenije, Dunajska 5, 1000 Ljubljana.

V svojih prispevkih ste lahko resni, zabavni, sarkastični, pozitivni, negativni, nenavadni, konvencionalni, inovativni, uporniški itd. Vabljeni k prijavi!

Več informacij o natečaju si lahko prebereš tukaj.

Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
07.01.2019
Platforma Future Architecture bo s četrtim pozivom za ideje vabila obetavne večdisciplinarne ustvarjalce, ki se ...Preberi več
31.01.2019
Delavska hranilnica s podeljevanjem nagrad za najboljša diplomska, magistrska ali doktorska dela spodbuja raziskovalna ...Preberi več