Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Kampanja: Zdrav pozdrav - ko mladi ukrepate

16.12.2020
Na Uradu RS za mladino so na pobudo Urada Vlade RS za komuniciranje pripravil ozaveščevalno kampanjo v podporo ukrepom Vlade RS v času epidemije korona virusa.
Uff, prepoved druženja, varnostna razdalja … Kako se mladi znajdete v tej novi realnosti, ko je pravzaprav prepovedano tisto, kar vam je najpomembnejše? Na Uradu RS za mladino mislijo, da se znajdete dobro in da ste pravzaprav vzoren primer upoštevanja vseh ukrepov, ki jih je prinesla epidemija.

Da pa vas ne bi zaneslo, ko po dolgem času v karanteni končno spet srečate znan obraz, so pripravili kampanjo Zdrav pozdrav, s katero ozaveščajo o še bolj doslednem upoštevanju ukrepov za zajezitev širjenja virusa. S simpatično kampanjo, ki jo boste zasledili predvsem na spletu, družbenih omrežjih in na televiziji, vas želijo tudi pohvaliti za vso odgovornost, ki ste jo že pokazali od začetka epidemije.

Spremljajte jih na profilih mlad.si na Facebooku in Instagramu, da ne boste zamudili nagradne igre, s katero boste lahko tudi sami postali ambasadorji upoštevanja ukrepov in med svojimi vrstniki širili pozitivne občutke namesto virusa. Pa še nagrado si boste lahko prislužili.

Želijo si, da bi #zdravpozdrav preplavil družbena omrežja in da bi na usta narisal vsaj kakšen nasmešek. Le sledite kaktusu. Pa Zdrav pozdrav!
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
23.01.2021
Informativa je največji vseslovenski predinformativni izobraževalni dogodek, ki s na enem mestu predstavi pregled ...Preberi več
30.01.2021
Ekipa e-Mature vabi na dogodek KAM NA FAKS?

Preberi več
09.02.2021
Živimo v času, ko so mediji pogosto edini vir informacij, pojavlja se veliko lažnih novic in različnih (pogosto ...Preberi več