Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Ment Ljubljana 2020

05.02.2020
Šesta edicija zimskega festivala in konference glasbenih odkritij, ki je leta 2019  ponovno pristal na seznamu ožjih nominirancev za najboljši klubski festival v Evropi.
MENT Ljubljana je tridnevni klubski festival svežih bendov iz cele Evrope in širše, v okviru katerega več kot 75 izvajalcev nastopi na 14 prizoriščih po Ljubljani. Mednarodna konferenca se osredotoča na glasbeno industrijo in kreativnost. Leta 2017 je festival prejel nagradi European Festival Awards za najboljši manjši in najboljši klubski festival v Evropi. MENT 2020 prinaša novi prizorišči Dijaški dom Tabor in ploščarno Big Nose, preddogodek s turško zasedbo Baba Zula, številne spremljevalne dogodke in druge (ob)glasbene kuriozitete.

Na otvoritvenem večeru v Kinu Šiška v sredo, 5. februarja, bodo nastopili zastavonoša nove britanske jazz scene Kamaal Williams, ukrajinska sedmerica gledaliških igralk oboroženih s petnajstimi instrumenti Dakh Daughters, psihedelično nagruvana turška baklava Lalalar in razigrani domači trubaški jazz trio Pantaloons.

Več informacij, spored in seznam izvajalcev najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
23.01.2021
Informativa je največji vseslovenski predinformativni izobraževalni dogodek, ki s na enem mestu predstavi pregled ...Preberi več
30.01.2021
Ekipa e-Mature vabi na dogodek KAM NA FAKS?

Preberi več
09.02.2021
Živimo v času, ko so mediji pogosto edini vir informacij, pojavlja se veliko lažnih novic in različnih (pogosto ...Preberi več