Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Mladinstival 2019

08.05.2019
Ne zamudi.
Zavod za razvoj mobilnosti mladih (MOVIT) te vabi, da se jim pridružiš na Mladinstivalu, ki bo potekal 8. maja 2019 v okviru Evropskega tedna mladih. 

Dogodek bo potekal v Zavodu Big v Ljubljani, namenjen pa je druženju in izmenjavi izkušenj med upravičenci, krepitvi tvojih kompetenc na področjih pomembnih za prijavo in izvajanje projektov ter razpravam, ki se dotikajo mladinskega dela in participacije. Tema letošnjega ETM je "Demokracija in jaz". Njeno sporočilo pa je, da imamo vsak dan priložnost, da vplivamo na odločitve, ki zadevajo vse nas. Glasovanje na volitvah (formalna demokracija), bodisi lokalnih, nacionalnih ali evropskih, je najpomembnejši izraz demokratične udeležbe, še zdaleč pa ne edini. Kar se zgodi ali dogaja med volitvami, je enako pomembno za delovanje demokracije.

Opise delavnic in popoldanskih aktivnosti si lahko prebereš tukaj.

Rok za prijavo se izteče 25. aprila 2019.
 
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
29.02.2020
Bliža se rok za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe!
Preberi več
06.03.2020
Na Kersnikovi vabijo k usposabljanju za modoče mentorje in metorice!Preberi več
09.04.2020
Mednarodni glasbeni cikel Mladi virtuozi ponuja možnosti za vzgojo mladih poslušalcev in izvajalcev, od katerih je ...Preberi več