Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 

Nagradna igra - EYID 2019

17.04.2019
Svojo fotografijo lahko pošlješ do 17. aprila 2019 .
Evropski dan mladinskega informiranja obeležujemo 17. aprila, ko je Evropska agencija za informiranje in svetovanje mladih – ERYICA postavila mladinsko informiranje na evropski zemljevid. Cilj kampanje je odkriti, katera informacija je tista, ki je mladim pomagala, usmerila, naučila ali odkrila nekaj novega!

Kako lahko sodeluješ v nagradni igri?

Pomisli, katera informacija je nate vplivala, napiši zakaj in komu jo priporočaš. Zraven pa priloži fotografijo, ki te na to informacijo spominja in jo pošlji na naslov do 17. aprila 2019

Tvoj prispevek in fotografija bosta objavljena na Facebook in Instagram profilu mreže L’MIT, da jo bo videlo čim večje število mladih. Tisim, katerih fotografija bo dosegla največje število všečkov ali komentarjev, bodo podelili nagrade; vstopnice za koncert v Kinu Šiška, vstopnice za obisk Mestnega muzeja in Muzeja Iluzij ter druga presenečenja. 

Kampanjo in nagradno igro ob Evropskem dnevu informiranja mladih podpirajo Mestna občina Ljubljana, Kino Šiška, Muzej Iluzij, Mestni muzej Ljubljana, Slovensko mladinsko gledališče, LPP!
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
30.06.2019
Natečaj za kratko zgodbo 2019Preberi več
01.07.2019
Natečaj za najboljše neobjavljeno književno delo.Preberi več
05.07.2019
Podjetje Krka podeljuje nagrade.Preberi več