Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 

Natečaj: Naravoslovna fotografija leta

17.02.2019
Na natečaju lahko vsakdo sodeluje z največ 20. fotografijami, ki jih porazdeli poljubno po kategorijah, vendar v vsaki kategoriji lahko sodeluje z največ 4. fotografijami. Fotografije, ki so v prejšnjih letih že bile poslane na natečaj Magična narava, ne glede na to ali so bile izbrane, bodo izločene iz natečaja.

Kategorije:

1. sesalci;
2. ptice;
3. ostale živali;
4. svet rastlin, (vse rastlinske vrste v njihovem naravnem habitatu vključno z glivami in lišaji);
5. naravna pokrajina (primeri ohranjene narave brez izrazitih sprememb, ki jih je povzročil človek, brez prisotnosti človeka ali njegovega delovanja);
6. človek in narava (prikazi pozitivnega ali negativnega odnosa človeka do narave – lahko na primeru pokrajin ali živalskih in rastlinskih vrst).

Kako sodelovati

Na natečaju lahko sodelujete izključno preko spletne prijavniceNa spletu sprva naložite le datoteke v JPG formatu. Zahtevana dimenzija posamezne fotografije mora biti 1920 slikovnih pik daljša stranica. Fotografi, katerih fotografije bodo izbrane v finalni izbor bodo o tem obveščeni po e-pošti, kjer boste prejeli navodila kako naložiti še izvorne surove datoteke RAW ali izvorne nespremenjene in neobdelane JPG datoteke, takšne kot je jih je zapisala kamera ter datoteke visoke ločljivosti. Če fotograf ne predloži izvirnika bo diskvalificiran.

Več si preberi tukaj

Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
30.06.2019
Natečaj za kratko zgodbo 2019Preberi več
01.07.2019
Natečaj za najboljše neobjavljeno književno delo.Preberi več
05.07.2019
Podjetje Krka podeljuje nagrade.Preberi več