Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 

Natečaj - Klubski maraton 2018

15.06.2018
Radio Študent poziva vse mlade in kreativne, še neuveljavljene glasbenike ter skupine, naj se prijavijo na natečaj za sodelovanje na Klubskem maratonu 2018.
Letošnjo jesen bo Klubski maraton ponovno premarširal številne avtonomne in mladinske klubske prostore po vsej državi. Na večtedenski turneji se bo predstavilo šest obetavnih glasbenih ustvarjalcev oziroma skupin, ki jih bo na podlagi prijav na natečaj izbralanstrokovna komisija glasbene redakcije Radia Študent.

Poleg turneje, ki se bo odvijala vsak konec tedna od sredine septembra do 2. novembra s finalnim večerom v Ljubljani, bo Radio Študent izbranim klubskim maratoncem omogočil tudi izvedbo radijskega koncerta v živo, obsežno promocijo med maratonom in po njem ter studijsko snemanje skladb, ki bodo izdane na promocijski zgoščenki Klubski maraton 2018.
 
Prijava naj vsebuje:
  •     vsaj tri avdio posnetke (format .mp3, 320 kbps),
  •     naslove in besedila skladb,
  •     kratko predstavitev skupine oziroma posameznika,
  •     ime in priimek kontaktne osebe, elektronski naslov in telefonsko številko.
Prijave na natečaj sprejemajo do 15. junija 2018. Več informacij pa najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
07.01.2019
Platforma Future Architecture bo s četrtim pozivom za ideje vabila obetavne večdisciplinarne ustvarjalce, ki se ...Preberi več
31.01.2019
Delavska hranilnica s podeljevanjem nagrad za najboljša diplomska, magistrska ali doktorska dela spodbuja raziskovalna ...Preberi več