Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 

Natečaj za novo illy pločevinko

31.10.2018
Do 31. oktobra pripravi design za novo pločevinko in se poteguj za super nagrade!
Illy želi spodbuditi mlade slovenske ustvarjalce, da izrazijo svoje kreativne sposobnosti. Rezultat tega ustvarjalnega projekta bo posebna izdaja 20.000 pločevink mlete kave, potiskanih z grafiko in imenom mladega slovenskega oblikovalca ali oblikovalke. Prijaviš lahko do največ tri različne motive. Zmagovalec pa bo prejel tudi 2000 evrov. 

V tem natečaju so razpisane tri nagrade.

2. nagrada je kavni aparat illy X7.1 Iperespresso, ki ga bo nagrajenec prejel z dostavno službo na želeni naslov.

3. nagrada je kavni aparat illy Y3.2 Espresso&Coffee, ki ga bo nagrajenec prejel z dostavno službo na želeni naslov.

4. do 10. nagrada je kafetjera illy La Moka v črni barvi za pripravo 1 skodelice kave, ki jih bodo nagrajenci prejeli z dostavno službo na želene naslove.

Najboljših 15 predlogov bo hkrati z novo avtorsko pločevinko illy predstavljenih na prireditvi v Mestnem muzeju Ljubljana, predvidoma 21. marca 2019. Več informacij o sodelovanju in pravilih najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
07.01.2019
Platforma Future Architecture bo s četrtim pozivom za ideje vabila obetavne večdisciplinarne ustvarjalce, ki se ...Preberi več
31.01.2019
Delavska hranilnica s podeljevanjem nagrad za najboljša diplomska, magistrska ali doktorska dela spodbuja raziskovalna ...Preberi več