Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Novinarska delavnica za mlade

15.10.2019
Info center ŠKUC vabi mlade, ki radi pišete in bi se želeli izpopolniti v novinarskem žanru, da se jim pridružite na sklopu delavnic, ki jih pripravljajo v mesecu novembru in decembru.
Na novinarski delavnici se boste pogovarjali o pomenu medijev in poskusili prepoznati dobre in slabe prispevke. Katera sestavina novinarskemu članku doda nekaj tistega čara, da lahko rečemo, da je dober?

Spoznali boste različne novinarske žanre, preizkusili pa se boste tudi v pisanju svojega teksta. S pomočjo mentorice boste prispevek skozi srečanja razvijali, analizirali in medsebojno komentirali, na koncu pa boste vse prispevke oblikovali v umetniški fanzin, ki ga boste lahko odnesli domov.

Srečanja bodo potekala tedensko:
  • 4. november ob 18.00
  • 14. november ob 19.00
  • 26. november ob 19.00
  • 3. december ob 19.00
  • 10. december ob 19.00
Udeležba na srečanjih je brezplačna. Srečanja bodo potekala v Galeriji ŠKUC, Stari trg 21.

Prijave sprejemajo na info.skuc@lmit.org.

Več informacij o delavnici najdete tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
30.08.2020
Zdaj je čas za svetovne znamenitosti doma!Preberi več
30.08.2020
Poletni Ljubljana Festival s svojo dolgoletno tradicijo in sporedom vrhunskih umetniških dogodkov izrazito zaznamuje ...Preberi več