Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 

Poletna šola za dijake

27.08.2018
Če še ne veš, kaj bi študiral/a, je Poletna šola Kariernih centrov Univerze v Ljubljani odlična priložnost, da se bolje spoznaš, obiščeš fakultete in akademije Univerze v Ljubljani in vidiš, kaj s pridobljeno izobrazbo in poklicem lahko počneš po koncu študija.
1. Kam in kako: ponedeljek-petek,  8.30-10.00

Vsak dan poletne šole se lahko dopoldne udeležiš delavnic, s katerimi boš pridobil/a vpogled v svoje interese, osebnostne lastnosti in kompetence ter slišal/a vse o možnostih študijske izmenjave in informacijah o vpisnem postopku.

2. Faksi v praksi: ponedeljek-četrtek,  10.30-12.00

Faksi niso le predavanja in vaje, temveč skrivajo še marsikaj, kot je delo v laboratoriju, praktične vaje, timsko delo in sodelovanje pri študentskih dejavnostih. Kakšni so »faksi v praksi«, boš raziskoval/a na obisku fakultet in akademij, kjer boš spoznal/a še, kakšne kompetence boš pridobil/a skozi študij, katera področja se odpirajo v prihodnje, kako so zaposljivi njihovi diplomanti in kako se študijski programi med seboj prepletajo.

Znanje v praksi: ponedeljek-četrtek,  13.30-15.30

Preveri, kako lahko svoje znanje, ki ga boš pridobil/a na univerzi, uresničiš v poklicu! Kaj lahko vse počneš z eno izobrazbo? Katere izobrazbe lahko vodijo do enakega poklica? Preko pogovora in praktičnega prikaza dela v uveljavljenih podjetjih in institucijah bo tvoja odločitev za študij še lažja.

Poletna šola bo potekala od 27. do 31. avgusta 2018 v Ljubljani.
Več informacij najdeš na povezavi in v videu.
Prijave zbirajo do zapolnitve mest.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
07.01.2019
Platforma Future Architecture bo s četrtim pozivom za ideje vabila obetavne večdisciplinarne ustvarjalce, ki se ...Preberi več
31.01.2019
Delavska hranilnica s podeljevanjem nagrad za najboljša diplomska, magistrska ali doktorska dela spodbuja raziskovalna ...Preberi več