Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Pomagaj: 21 tisoč prazničnih voščil za 21 tisoč starostnikov

16.11.2020
Cilj je zbrati 21 tisoč prazničnih voščil za 21 tisoč starostnikov!
DEOS Center starejših Notranje Gorice je pričel z akcijo zbiranja 21 tisoč prazničnih voščil za 21 tisoč starejših, ki bivajo v domovih in centrih za starejše po Sloveniji. Voščilnic bodo predvsem veseli tisti, ki nimajo svojcev, pogostih obiskov. Letos je lahko z vašo pomočjo, srčnostjo in kreativnostjo drugače.

Prosijo vas, da napišete kratko pismo ali voščilnico z lepimi željami in pozitivnimi mislimi. Pomembno je, da je voščilnica napisana na roke, črke pa morajo biti dovolj velike in berljive. Na voščilnico lahko še kaj prilepite ali narišite.

To pismo do torka, 1. 12. 2020, pošljite na ”MALA POZORNOST ZA VELIKO VESELJE” – Ana Petrič, DEOS Center starejših Notranje Gorice, Gmajna 7, 1357 Notranje Gorice, na hrbtno stran pa zapišite pošiljatelja (sebe).

Več informacij najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
23.01.2021
Informativa je največji vseslovenski predinformativni izobraževalni dogodek, ki s na enem mestu predstavi pregled ...Preberi več
30.01.2021
Ekipa e-Mature vabi na dogodek KAM NA FAKS?

Preberi več
09.02.2021
Živimo v času, ko so mediji pogosto edini vir informacij, pojavlja se veliko lažnih novic in različnih (pogosto ...Preberi več