Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Prazen koš, polna denarnica

20.01.2020
Na brezplačnih praktičnih delavnicah “Prazen koš, polna delavnica" boste izvedeli, kako prihraniti s preudarnimi nakupi in kako je mogoče bolj kakovostno živeti z manj embalaže.
Januar je odličen mesec za nove začetke, zaobljube in cilje, ki jih želimo doseči. Naj bosta dva izmed njih tudi prazen koš in polna denarnica!

Na predavanju “Prazen koš, polna denarnica’ se boste na simpatičen in ilustrativen način naučili, da je življenje brez odpadkov zmagovita pot za vsakega posameznika. Zakaj? Na dolgi rok boste prihranili denar, doma imeli manj navlake, kar posledično pomeni manj porabljenega časa za pospravljanje in čiščenje in ne nazadnje – manj odpadkov, s čimer boste prispevali k ohranjanju čistega in zdravega okolja.

Predavanje, ki ga bo vodila Katja Sreš iz društva Ekologi brez meja, bo potekalo v ponedeljek, 20. januarja 2019 ob 18. uri.

Predhodna prijava je obvezna in jo lahko oddate preko telefona 040/255-568 ali e-maila info@czm-domzale.si. Prijave sprejemajo do zapolnitve mest.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
28.05.2020
MC Vič vabi na dogodek “Kje bom delal/a v drugi polovici 2020?”Preberi več
10.06.2020
Vabljen/-a na delavnico za uspešno komuniciranje!Preberi več