Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

PRILOŽNOST: Delavnica Adobe Photoshop

26.02.2021
Resor za obštudijske dejavnosti vabi na delavnico, kjer boste pokukali v svet oblikovanja s pomočjo orodja Adobe Photoshop.
Delavnica je namenjena posameznikom, ki so jim osnove že morda poznane, vendar jih pa še vedno zanima novo znanje, kot je recimo manipuliranje s fotografijami (odstranjevanje/brisanje določenih delov fotografije), kako ustvariti fotografijo s transparentim ozadjem, kako pravilno uporabljati v žargonu poznane "layer-je" in kako ustvariti končni digitalni dizajn, kot je reimo naslovna fotografija za Facebook dogodek. Za udeležbo na tečaju je potrebno minimalno predznanje Photoshopa.

Prijaviš se lahko tukaj.
Delavnica bo potekala 26. 2. 2021, ob 18:00 online

Več informacij najdeš tukaj!
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
02.03.2021
Če se odpravljaš v tujino zaradi zaposlitve ne zamudi tega dogodka.Preberi več
05.03.2021
Inštitut za raziskave o enakosti spolov vabi na mednarodno konferenco!Preberi več
08.03.2021
Članice DŠPV tudi letos ob dnevu žena organizirajo tradicionalno okroglo mizo, tokrat na temo podjetništva. ...Preberi več
12.05.2021
Pozitivna psihologija skupaj z dr. Aleksandrom Zadelom in Herman & partnerji (HP) organizirajo serijo treh ...Preberi več