Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Priložnost: enkratni solidarnostni dodatek za študente - POZIV ZA ODDAJO VLOGE DO 25. 5.!

21.05.2020
Ne zamudi roka za oddajo vloge!
Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport poziva vse višješolske in visokošolske študente, ki so upravičeni do enkratnega solidarnostnega dodatka za študente in vloge še niso oddali, da to opravijo do 25. 5. 2020.

Z namenom uveljavitve omenjene pravice oddaš izpolnjen elektronski obrazec “Vloga za izplačilo enkratnega solidarnostnega dodatka študentom” na eUpravi.

Pri vnosu poskrbite za pravilnost in resničnost podatkov. Te bo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport preverilo v eVŠ evidenci študentov in diplomantov ter v Centralni evidenci udeležencev vzgoje in izobraževanja in v evidenci obveznega zdravstvenega zavarovanja pri Zavodu za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Tistim, ki izpolnjujejo pogoje, bodo sredstva enkratnega solidarnostnega dodatka nakazana na transakcijski račun, naveden v vlogi.

O datumu nakazila boste prejeli obvestilo na v vlogi naveden e-poštni naslov.

Izplačila bodo izvedena do 1. 6. 2020.

Poziv je na voljo tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
30.08.2020
Zdaj je čas za svetovne znamenitosti doma!Preberi več
30.08.2020
Poletni Ljubljana Festival s svojo dolgoletno tradicijo in sporedom vrhunskih umetniških dogodkov izrazito zaznamuje ...Preberi več