Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Priložnost: Usposabljanje - Manager družbenih omrežij

21.12.2020
Manager družbenih omrežij oz. "social media manager" je poklic, ki je v zadnjih letih vedno bolj iskan in zaposljiv. S pomočjo projekta Nefiks karierne rešitve pa lahko vse veščine tega poklica pridobiš tudi ti!
Usposabljanje bo sestavljeno iz štirih vsebinskih sklopov v obsegu 110 ur (predvidoma 6h/dan ter 4x na teden), ki se bodo prepletali med seboj.

Vrednost primerljivega usposabljanja se na trgu giblje okoli 1.500€, za izbrane udeležence usposabljanja Nefiks karierne rešitve, ki so trenutno brez zaposlitve in so mlajši od 30 let, pa ga organiziramo BREZPLAČNO, saj je projekt financiran s strani Republike Slovenije in Evropske unije iz Evropskega socialnega sklada.

Z vsemi prijavljenimi in zainteresiranimi bo po zasedbi 15 prostih mest sledil selekcijski intervju z malim preizkusom motivacije, nato pa bodo na podlagi ustrezanja pogojem (starost do 30 let in brezposelnost) ter izkazane osebne motivacije izbrali tiste, ki boste povabljeni k podpisu dogovora o sodelovanju.
Usposabljanje bomo izvedli v sodelovanju s projektnim partnerjem Zavodom MISSS.

Termin izvedbe usposabljanja:
Z izvajanjem usposabljanja bodo pričeli v ponedeljek, 1. februarja 2021. Usposabljanja bodo potekala 4x tedensko, med 9. in 15. uro. Z usposabljanji bodo zaključili najkaneje v petek, 19. marca.
* V primeru preklica razglašene epidemije, bo usposabljanje prestavljeno v živo, če bo to mogoče in varno.
* Točen urnik s predavatelji bodo izbrani udeleženci prejeli teden dni pred začetkom usposabljanja.

Obveznosti udeležencev:
Udeleženec se mora udeležiti vseh sklopov v modulu. Njegova prisotnost mora biti vsaj 85 %.

Profil udeležencev:
K prijavi vabijo mlade, stare med 15 in 29 let, ki ste aktivni iskalci zaposlitve (načrtujete zaposlitev do junija 2021).

Več informacij o usposabljanju in prijavnico lahko najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
25.06.2021
Celjski mladinski center vabi na večer smeha in zabave z Gašperjem Bergantom in Žanom Papičem.Preberi več
31.07.2021
Društvo za medgeneracijsko povezovanje Sinica vabi na poletne delavnice “Mladi šivamo”!Preberi več