Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Sejem izobraževanja in poklicev v Ljubljani 2019

25.01.2019
Informativa bo potekala v petek in soboto (25. In 26. januarja 2019) na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, med 9:00 in 18:00. 
Še ne veš kam na informativni dan?
Se sprašuješ kje in kako dobiti štipendijo?
Katera podjetja nudijo prakse?
Kako je s študijem in zaposlitvijo v tujini?
In kateri so najbolj obetavni poklici prihodnosti?
 
Informativa ti v dveh dneh, v sklopu sejemske razstave, ponuja pregled izobraževalnih programov v Sloveniji in tujini ter informacije o nadaljnji poklicni in karierni poti, dodatnih izobraževanjih in usposabljanjih, jezikovnih tečajih, vseživljenjskemu učenju idr. V ta namen so organizirana razna predavanja in delavnice. Čaka pa te tudi pester spremljevalni program.

Razstavljavci so mnogoteri:  izobraževalne institucije, jezikovne in poslovne šole, veleposlaništva, izobraževalni centri in zavodi, ljudske univerze, podjetja, knjižnice, zaposlovalci in štipenditorji, študentski in drugi zaposlitveni servisi ter agencije; nevladne in druge organizacije, založniki in mediji, banke, zavarovalnice, ponudniki didaktičnih pripomočkov in še mnogi drugi.

Več si lahko prebereš na: www.informativa.si.
Lahko pa se obrneš neposredno na organizatorja, na telefonsko številko 01 300 32 19 ali na e-mail naslov: info@proevent.si
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
09.04.2020
Mednarodni glasbeni cikel Mladi virtuozi ponuja možnosti za vzgojo mladih poslušalcev in izvajalcev, od katerih je ...Preberi več