Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

"SOS pred vpisom"

29.02.2020
Bliža se rok za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe!
Rok za vpis v dodiplomske in enovite magistrske študijske programe se bliža. Si že izbral/-a študijski program, na katerega se boš vpisal/-a? Morda izbiraš med več programi, pa nisi prepričan/-a, katerega izbrati? Potrebuješ dodatne informacije? Imaš še kakšno dilemo pred vpisom? Še je čas za pravo odločitev!

Vabljen/-a na dogodek Kariernih centrov Univerze v Ljubljani »SOS pred vpisom«, v soboto, 29. 2. 2020, na rektoratu Univerze v Ljubljani na Kongresnem trgu 12, kjer boš lahko odkrival/-a svoje interese, lastnosti, temperament, poklice prihodnosti ter pridobili ključne informacije o izbiri študija in vpisnem postopku. Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar se moraš predhodno prijaviti, saj je število mest omejeno. Prijaviš se lahko tudi samo na posamezno delavnico (delavnice so izbirnega tipa).

Več informacij najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
09.04.2020
Mednarodni glasbeni cikel Mladi virtuozi ponuja možnosti za vzgojo mladih poslušalcev in izvajalcev, od katerih je ...Preberi več