Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 7 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 70 tisoč ugodnosti.
 

Štipendije fundacije ASEF

11.01.2019
Predstavitev razpisa raziskovalnih štipendij ASEF bo v petek, 11. januarja 2019, na pravni fakulteti. 
Fundacija ASEF štipendira slovenske študente in mlade raziskovalce za 10-tedenske znanstveno-raziskovalne obiske na vrhunskih univerzah in raziskovalnih institucijah izven Slovenije. S tem nadarjenim slovenskim študentom omogoča, da se osredotočijo na raziskovanje in razvijejo svoje potenciale v največji možni meri. Štipendijski program ASEF krepi sodelovanje in izmenjavo znanja med Slovenijo in odličnimi tujimi univerzami.

Na dogodku bo predstavljena fundacija ASEF, štipendijski program ASEF za raziskovalce na področju prava in kako se uspešno prijaviti. Prav tako bodo svoje izkušnje z nami delile štipendistki Urška Lampret ter Teja Golobič in mentorica Urška Velikonja, profesorica prava na Univerzi Georgetown, Washington, ZDA. 

Več informacij najdeš TUKAJ
Lahko pa se za več informacij obrneš tudi na dr. Sabino Žnidaršič-Žagar, na njen e-mail naslov:  sabina.znidarsic-zagar@uni-lj.si, ali na telefonsko številko 031 641 640. 
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
30.08.2020
Zdaj je čas za svetovne znamenitosti doma!Preberi več
30.08.2020
Poletni Ljubljana Festival s svojo dolgoletno tradicijo in sporedom vrhunskih umetniških dogodkov izrazito zaznamuje ...Preberi več