Zakaj Evropska mladinska kartica?

Vsi mladi v starosti od 12 do dopolnjenih 30 let lahko pridobite Evropsko mladinsko kartico in postanete del ene največjih skupnosti na svetu, ki združuje že preko 6 miljonov članov in mladim v Evropi ponuja preko 60 tisoč ugodnosti.
 

''The Change I want to make''

15.06.2018
Mednarodni natečaj za najboljši esej
UNESCO in Fundacija Goi Peace vabita mlade do 25 leta starosti, da sodelujejo v natečaju z naslovom “The Change I want to make”.

Na natečaju lahko sodeluješ tako, da napišeš esej o tem, kaj si želiš spremeniti bodisi v šoli, službi, v svoji državi ali na svetu.

Esej je lahko dolg največ 700 besed, ne sme biti še objavljen, napisan in natisnjen pa mora biti v angleškem, španskem, francoskem ali nemškem jeziku. Če bo esej napisan v japonskem jeziku mora vsebovati najmanj 1600 znakov.

Zmagovalec in drugo uvrščeni bosta prejela denarno nagrado ter certifikat, zmagovalec pa se bo lahko udeležil podelitve nagrad v Tokiu, 23. novembra 2018.

Rok za oddajo prispevkov je 15. junij 2018, več informacij pa najdeš tukaj.
Pomembni datumi
POMEMBNI
DATUMI
07.01.2019
Platforma Future Architecture bo s četrtim pozivom za ideje vabila obetavne večdisciplinarne ustvarjalce, ki se ...Preberi več
31.01.2019
Delavska hranilnica s podeljevanjem nagrad za najboljša diplomska, magistrska ali doktorska dela spodbuja raziskovalna ...Preberi več